Mailing&More


Mailing&More is te gebruiken voor iedereen die zijn/haar producten graag onder de aandacht wil brengen bij zijn/haar klanten. Om Mailing&More te gebruiken heb je geen speciale software nodig en hoef je niets installeren. Het systeem draait namelijk bij ons op de server. Door de dagelijkse back-ups die wij draaien hoef je je geen zorgen te maken over opslag of continuiteit.

Met het Mailing&More systeem is het mogelijk om je nieuwsbrief snel, doeltreffend en onderscheidend in een speciaal op maat ontwikkeld sjabloon op te maken en te verzenden. Na het opmaken van de nieuwsbrief kun je deze met gemak versturen naar een groot aantal ontvangers dat zich heeft aangemeld via de Mailing&More inschrijfmodule op je website.

Vervolgens kun je in één overzicht zien hoe vaak de nieuwsbrieven zijn gelezen en op welke onderwerpen er is doorgeklikt. Een slimme marketingtool om uw klant optimaal te blijven informeren, onderhouden en adviseren.

 

De volgende onderdelen zijn verwerkt in ons Mailng&More systeem:

 

Contacten

Een van de onderdelen waar het systeem uit bestaat is "contacten". Je kunt met dit onderdeel op een gemakkelijke manier je contactpersonen beheren. Je kunt personen en bedrijven eenvoudig onderverdelen in groepen. Het systeem geeft heel duidelijk aan hoeveel contactpersonen geregistreerd staan in het systeem. Je kunt een contactpersoon op een gemakkelijke manier opzoeken door zijn/haar naam in te voeren bij de searchknop. Bij het versturen van de nieuwsbrief bepaal je zelf naar wie je een nieuwsbrief wilt versturen en - misschien wel even belangrijk - aan wie niet. Dit doet u door na de voorselectie op basis van groepen, de naam te slepen uit het lijstje van wie u niet wilt dat ze een nieuwsbrief ontvangen.

Adreslijst import
Het is mogelijk .csv bestanden met adressen te importeren middels de contactenmodule. Zo kun je eenvoudig een lijst met contactpersonen uit bijvoorbeeld Microsoft Outlook, een CRM pakket of administratieprogramma inporteren.

 

Afbeelding Contacten

Nieuwsbrieven

In het onderdeel nieuwsbrieven zie je alle nieuwsbrieven die je ooit aangemaakt hebt. Achter de nieuwsbrieven die je een keer verzonden hebt, zie je een snelle link naar de statistieken van die nieuwsbrief. Door op de nieuwsbrief te klikken, kom je in de bewerk-modus. Hier voeg je nieuwsblokken toe en voer je tekst, afbeeldingen en hyperlinks in. Vervolgens versleep je de blokken binnen de nieuwsbrief voor de juiste volgorde en indeling, net zo lang tot je tevreden bent met het resultaat. Met de preview-knoppen zie je hoe de nieuwsbrief binnen komt bij de beoogde geadresseerden. Met een paar korte handelingen verstuur je de nieuwsbrief naar al je klanten, of naar bepaalde groepen die je in het contacten-onderdeel hebt aangemaakt.

 

 

afbeelding nieuwsbrieven   Voorbeeld nieuwsbrief

Statistieken

Where it all comes together... dit is waar je als gebruiker op wacht, als de mailing verzonden is. Met het statistiekenonderdeel is het mogelijk om te traceren wie van de ontvangers de mailing heeft geopend, hoe vaak de nieuwsbrief is gelezen, welke ontvangers er hebben doorgeklikt op een link en wie er is teruggekeerd om uw nieuwsbrief te lezen. Doordat het mogelijk is automatisch selecties te maken van ontvangers die op een bepaalde link hebben doorgeklikt. Zo kun je deze personen opnieuw een mailing sturen, en steeds beter op de wensen van uw klanten inspelen.

 

 

afbeelding statistieken

Voorbeelden

Klik voor nieuwsbrief voorbeelden

Voordelen

Klik voor nieuwsbrief eigenschappen

Nieuws