E-mails verzenden - mag dat?

Ja. Dat mag. Maar, er zijn regels.

Sinds 2009 is het verboden ongevraagd e-mailings te verzenden naar mensen die niet expliciet hebben aangegeven mails te willen ontvangen van de organisatie namens wie je ze verzendt, of daar relatie van zijn.

Een lijst me e-mail adressen aanschaffen, en daar mailings naartoe zenden mag dus niet. Maar, wanneer je op je website een aanmeldformulier voor e-mailings hebt, en klanten schrijven zich zelf in, dan is dat geen probleem. Met het Mailing&More aanmeldformulier voor de website kan een geïnteresseerde zich inschrijven en krijgt hij daar een bevestiging van. Tevens ontvang je als Mailing&More beheerder een kopie van die bevestiging - cruciaal want de verzender van de e-mailings heeft bewijslast, als hij moet aantonen dat het geen spam betreft, maar het op verzoek verzenden van informatie.

Naast dat gebruikers zichzelf aan kunenn melden, mogen er ook mailings verzonden worden naar bestaande klanten. Dit zijn dus de twee groepen die u wel mag mailen met Mailing&More.

Eisen aan e-mailings
Naast de geadresseerden, waar je zelf verantwoordelijk voor bent, zijn er ook eisen die aan de mailings zelf gesteld worden. Daar zorgen wij voor. Enkele eigenschappen van de Mailing&More e-mailings, waardoor zij een lage "spam-score" behalen en dus niet worden tegengehouden door spamfilters, zijn:

  • Afmeld-link onder elke e-mail
  • Tekstversie voor mailprogramma's die geen grafische mail (html) kunnen weergeven
  • Juiste berichtheaders
  • Duidelijke weergave van afzender-gegevens in de mails

Kortom: het is geen probleem om uw relaties te informeren met Mailing&More.

Voorbeelden

Klik voor nieuwsbrief voorbeelden

Voordelen

Klik voor nieuwsbrief eigenschappen

Nieuws